Linkkejä

Yhdistyksemme

Uudet bioanalyytikot 2023

Lämpimät onnittelut uusille bioanalyytikoille!

Vuoden 2023 bioanalyytikko on Savonian lehtori Riitta Kiiskinen. Riitta on koulutukseltaan bioanalyytikko, kliininen asiantuntija (YAMK) ja ammatillinen opettaja (AmO). Riitta on työskennellyt kliinisen fysiologian parissa jo puolet elämässään. Tällä hetkellä hän työskentelee Savonia-ammattikorkeakoulussa päätoimisena tuntiopettajana. Onnea Riitalle!

Hallituksen ja yhdistyksen jäseniä
Maistelumenu
Vanhoja juttuja
Alkuperäinen Mesimarja-likööri 1950-luvulta

Savon bioanalyytikot vieraili Lingell & Piispasilla 9.6.2023 maistiaisilla.

Uudet bioanalyytikot valmistujaisjuhlissaan 18.12.2019.

Yhdistyksen 50-vuotisjuhlia vietettiin 14.9.2018 Tiukanlinnassa Kuopiossa iloisen 40-hengen voimin. Onnea meille!

Alueyhdistyspäivät 5.-6.4.2014
Kaupungin vastaanotto, kuvassa Pipsa Allen, Irja Sokka ja Tero Hongisto
Kristallikruunujen alla nautittiin cocktailpaloista
Kalakukot sulatettiin karaokella

Alueyhdistyspäiviä vietettiin Kuopiossa 5.-6.4.2014. Päivien aiheita olivat mm. bioanalyytikkojen opintojen ohjaus Savossa ja yhdistyksen taloudenhoito lisäksi alueyhdistykset esittelivät viime vuoden toimintaansa ja liittohallitus esitteli liiton työryhmien toimintaa. Ryhmäkeskusteluja käytiin mm. näytteenotosta ja opiskelijatoiminnasta. Lauantai-iltaan yhdistettiin jäsenilta ja se alkoi kaupungin vastaanotolla. Siellä meillä oli isäntänä Irja Sokka. Cocktailpalojen jälkeen siirryttiin viettämään Savolaista iltaa kalakukkojen ja muikkujen siivittämänä Makumestareiden saunatiloihin Puijonkadulle. Kiitos kaikille mukavista päivistä ja jäsenillasta.

Medix Biochemica 20.9.2013

Vierailu Joensuuhun alkoi jännittävästi, kun tarkkanenäisinä laboratoriohoitajina haistettiin käryä ja kohta nousikin savua bussin takaa. Ei muuta kuin bussi parkkiin Rissalan kohdalla ja uutta menopeliä odottamaan. Onnellisesti kuitenkin päästiin perille ja oli mielenkiintoinen tehdasvierailu, tekevät siellä monille tuttuja Actim pikatestejä.

Vuoden 2011 Bioanalyytikko Tarja Kauppinen

Vuoden 2009 Bioanalyytikko Tero Hongisto.

Vuoden 1993 laboratoriohoitaja Kalle Koskinen.

Kun on lähtenyt ennakkoluulottomasti matkaan, niin työssä on nähnyt maailmaa, oppinut elämään ja nähnyt hyvin erilaisia potilaita, sanoo Suomessa, Sveitsissä, Ruotsissa ja Venäjällä työskennellyt erikoislaboratoriohoitaja Kalle Koskinen.

Historia-sivuilla menneiden muistelut on aloitettu ensimmäisistä rapujuhlista

Uudet bioanalyytikot 2023

Lämpimät onnittelut uusille bioanalyytikoille!

Yhdistyksemme kotipaikka on Kuopio ja sen toiminta-alueena on Heinävesi, Iisalmi, Joroinen, Juankoski, Kaavi, Kangaslampi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pieksämäki, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vehmersalmi, Vesanto ja Vierämä.